Balatoni lánybúcsú vitorlázás nélkül nem is igazi lánybúcsú.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú vitorlázás
lánybúcsú vitorlázás

Nem tudom, ti hogy gondoljátok, de szerintem egy balatoni lánybúcsú vitorlázás nélkül nem is igazi lánybúcsú. Ez annyira szerves része kéne, hogy legyen, legalábbis az én szememben. Annyira adja magát a közeg, a környezet, és remek lehetőségek vannak már manapság arra, hogy úgy béreljünk vitorlást, hogy egy jópofa kapitányunk is legyen hozzá.

Ilyen például a BalatonPro nevű vállalkozás, akik szórakoztató vitorlázós programokat szerveznek. Többek között lánybúcsú vitorlázás is foglalható náluk, de ez csak egy a megannyi lehetőség közül. Csapatépítő tréningek, legénybúcsúk, hajóbérlés, vagy akár lánykérés is lehet az alkalom, ők minden esetben tudnak segíteni a megvalósításban. Kellő méretű hajóparkkal rendelkeznek és nem csak a bázisról, Siófokról lehetséges indulni, hanem akár Balatonfüredről, Alsóörsről vagy Fonyódról is, előzetes megbeszélés alapján. Ugyanis ezekben a kikötőkben is van foglalt helyük a BalatonPro csapatának.

Önmagában egy balatoni lánybúcsú szerintem zseniális ötlet, hiszen ha egy helyet kéne mondanom az országban, ami olyan gyönyörű és olyan élet is van, mint a fővárosban az bizony ez csodálatos tó és térsége. Van valami abban, hogy a magyar tenger. Lehet, hogy csak az mondatja velem, hogy én is dunántúli vagyok és itt töltöttem a gyerekkoromat, de a Balaton mindennek az alfája és ómegája. Minden évszakban megvan a maga bája és csodája.

Lánybúcsú vitorlázást azonban inkább nyáron érdemes tartani, már csak azért, hogy egy kis fürdéssel is össze lehessen kötni a programot. De persze ha erre nincs igénye a leendő arának, akkor a tavaszi és őszi időszak is szóba jöhet. Szerintem a lényeg annyi, hogy ha ott jártok, akkor ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget. Milyen klassz lesz majd visszanézni a képeket évek múltán és nem azt látni, hogy elcsépelt feladatokat csináltál végig. Sokkal inkább azok lesznek a képen, hogy mennyire gyönyörű környezetben mennyire jól érezted magad a legjobb barátnőid társaságában a Balaton kellős közepén, a lánybúcsú vitorlázás keretein belül.