Világot látni utasbiztosítással.

Szponzorált tartalom

PannonSafe utasbiztosítás
PannonSafe utasbiztosítás

Mindig is arról álmodoztam, hogy körbeutazzam a földet, de az évek alatt ez csak egyre kivitelezhetetlenebbnek tűnt. Mindig csak tologattam magam előtt, kifogásokat kerestem, hogy épp most miért nem megoldható. Amikor egyetemre jártam, akkor azért nem, aztán a karrierem beindítását láttam akadálynak, majd a biztos anyagi háttérre fogtam, utána pedig a munkám megtartását láttam előrébbvalónak. És hopp, hirtelen elmúltam 30, és még mindig nem utaztam el a listámon szereplő helyekre.

 

De egy nap besokalltam és még a reggeli meeting előtt beszéltem a főnökömmel, hogy én akkor most 3 hónap szabadságot kiveszek. Olyan hirtelen történt minden, hogy elfelejtettem bármin is aggódni, pedig semmi sem változott.

A következő kép az, hogy otthon ülök a gépem előtt és sorban foglalom le a repjegyeket és a szállásokat. Persze mindent alaposan át kellett néznem, mert ha tényleg mindent látni szeretnék, akkor valahogy ki kell jönnöm a pénzemből. és 3 hónapig a jövedelmem is kiesik.

 

De egy dolog van, amiből nem engedek, az pedig az utasbiztosítás.

Ha fiatalabban vágok bele, valószínűleg eszembe sem jutott volna, de a legésszerűbb döntés, ha az ember külföldre utazik. Miért? Nagyon leegyszerűsítve és röviden, nem kell azon aggódni, hogy miből állja a gyógykezelés költségeit, ha a világ másik felén éri baj. És nem mellesleg az itthon maradt szeretteinek sem fog fejfájást okozni a több tízezres kórházi számla, vagy a hazaszállítatás költsége.

És hosszabban a PannonSafe utasbiztosítás, ami szintén nagyban lerövidíti a keresési procedúrát, hiszen megtalálni a piac legkedvezőbb ajánlatát nem egyszerű, ha még pénzügyes az ember, akkor sem. A PannonSafe ellenben a mi érdekeinket nézve kutat és talál.

A legfontosabb, hogy mindig a kiindulási országban kössük a biztosítást, különben nem érvényes az egész.

Az utasbiztosításnál nem akkora faktor az idő, hiszen az indulás előtt pár órával is elintézhetjük, de nem keveset tudunk spórolni a megfelelően kiválasztott csomag által. Ehhez pedig jó szakemberekre van szükségünk.

Ami még fontos, hogy a dátumokat (indulás és érkezés) a későbbiekben nem tudjuk módosítani, nem lehet hosszabbítani, így ezeket is kellően gondoljuk át a megkötés előtt.

Ha már nem először keressük fel a PannonSafe utasbiztosításra vonatkozó oldalát, úgy egyből kattinthatunk is az online kalkulátorra, hogy megkapjuk a számunkra kedvező ajánlatot. Ezt úgy érhetjük el, hogy kitöltjük adatainkkal a megadott részeket, és az igényeinket jelöljük a különféle opcióknál. A kalkulátor felületén kijelölt PannonSafe munkatárs nevét és elérhetőségeit is megkapjuk, akit további kérdés esetén kereshetünk.

Ha viszont olvasnánk az utasbiztosítás előnyeiről és tartalmáról – és van 5 percünk – úgy érdemes átfutni a PannonSafe által összegyűjtött főbb információkat.

Megtudhatjuk, hogy mit fedez ez a fajta biztosítás (élet- és balesetbiztosítás, asszisztencia, szálláshelyben történő károkozás), baleset esetén mi a forgatókönyv, milyen iratokat kell a biztosító felé továbbítani káresemény esetén, és milyen kiegészítésekre (jogvédelem, poggyász biztosítás, légiközlekedésre vonatkozó kiegészítés, kisállatok sürgősségi ellátása, jármű biztosítás) van lehetőségünk.

Ha pedig nem online szeretnénk megkötni az utasbiztosítást, úgy lehetőségünk van személyesen az ország több pontján is ügyintézésre a PannonSafe irodákban.

Ha pedig mindent elintéztünk, úgy már csak hátradőlve tájékozódhatunk a cég többi szolgáltatásáról is, amit a ‘termékek’ fül alatt találunk, amik szintén hozzájárulhatnak a jövőnk egyengetéséhez akár hitel, vagy egyéb biztosítások formájában. Legyünk tudatosak a pénzügyeinket érintő döntések terén, és kérjünk segítséget a legjobbtól, aki a legtöbbet hozza ki az adott szituációból az igényeinket mindig szem előtt tartva.