Egy kerek születésnapra különleges ajándék dukál!

Szponzorált tartalom

ajándék póló
ajándék póló

Tökéletes ajándékot találni mindig kihívás. Főleg akkor, hogyha egy hozzánk közel álló személyről van szó. Nem szeretem a sablonos megoldásokat, és éreztem, hogy egy kerek évszámú születésnapot nem tudhatok le a szokásos minőségi ital ajándékozásával. Azt meghagyom a kisebb alkalmakra. Egyszer lesz a legjobb haverom 30 éves, meg kell adni a módját.

Ennek megfelelően a srácokkal úgy döntöttünk, meglepetés bulit szervezünk Zsoltinak. Lefoglaltuk a termet, megrendeltük a kaját, szépen haladt a szervezés, de valami hiányzott. Azt akartam, hogy az emlék mellett valami maradandó is legyen majd a kezében, amiről mindig beugrik majd, hogy milyen barátai vannak, és hogy nem is olyan szörnyű ez a harmadik X.

Próbáltam agyalni, miket kaptam eddig, amik bennem ezt az érzést idézték elő. Eszembe jutott az egyik pólóm, miközben a tiszta ruhákat tettem a helyére. Ez egy kedves, humoros feliratú felső, mely a szakmámra emlékeztet, és büszkén hordom a hétköznapokban.

Fel is hívtam Ágit, aki megajándékozott vele. Mondta, hogy ő a Lolmarkt által készítette nekem ezt a pólót. Van üzletük a közeli plázában, ott választotta ki ezt a darabot, de ha gondolom, átküldi a linket, ugyanis webshopjuk is van.

Hamarosan jött is az üzenet, és neki is álltam keresgélni a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon.

Nem is értem, korábban hogy nem jutott még tudomásomra ez az üzlet. Rögtön megfogott az itt található széles választék. Nem csak hobbik és foglalkozások, hanem szinte bármilyen esemény kapcsán találhatunk itt megfelelő ajándékot. Bögrék, szájmaszkok is rendelhetők, bár ebbe inkább nem invesztálnék most pénzt, bízom benne, hogy mielőtt letehetjük majd ezt a kiegészítőt.
A férfiaknak szánt pólók tematikusan, kategóriákba rendezve álltak előttem a weblapon. Ez könnyebbség volt, ugyanis az óriási kínálatot nem lett volna könnyű végig bújni, hogy megfelelőt találjak köztük. Örömmel láttam, hogy kifejezetten születésnapra való pólóik is vannak. „Ez kell nekem!”- gondoltam magamban, és már meg is nyitottam az ennek megfelelő fület.

Hihetetlenül sok vicces feliratot találtam. Ha látott volna valaki böngészés közben, biztos hülyének nézett volna, ugyanis a szám a fülemig ért. Voltak egészen kedves feliratok is, ám úgy döntöttem, Zsolti humorérzékét kihasználva egy megmosolyogtató darab mellett teszem majd le a voksom.

Mivel félt a harmincas évszámtól, úgy döntöttem, egy ezt kiparodizáló írás lesz a tökéletes választás. A póló remek dizájnja és az angol szöveg olyan hatást eredményezett együtt, mintha egy divatüzlet pólóját látnám, szóval később, a mindennapok során is remek viselet lehet majd számára.

A mérettel azonban gondban voltam. Tudtam, hogy egyezik a méretünk, de mégis ott bujkált a kisördög bennem, hogy mi van, ha nem is az L-es, hanem az XL-es méret kellene rá, hiszen mindenhol kicsit eltérnek a méretek a szabástól függően.

Végül rátaláltam a mérettáblázatra: ez hatalmas segítség, hiszen le van írva benne, melyik póló mekkora centiméterekben kifejezve, szóval csak annyi dolgom volt, hogy lemérjem a sajátom. Ezek alapján már nyugodt szívvel tettem be az L-es méretet a kosárba.

A https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldal páratlanul felhasználóbarát. Sok kérdés volt a fejemben, ám volt egy fül, ahol a gyakran ismételt kérdésekre voltak felsorolva a válaszok. Ez már önmagában is segítség volt, de ha itt sem találtam volna meg valamit, akkor az ügyfélszolgálatuk és a rendelkezésemre állt telefonon vagy e-mailben.
Számos egyéb info is le volt itt írva. Az egyik ilyen a részletes leírása a szállítási módoknak. Innen tudtam meg például, hogy a GLS futárszolgálat fogja kihozni a csomagom, várhatóan 1-2 munkanapon belül.

Fizetési módok közül is rengeteg van náluk: a klasszikus utánvét és bankkártyás fizetés mellett a rendkívül modern és biztonságos PayPal fizetési mód is elérhető. Ez hazánkban csak a legmodernebb, úttörő jellegű cégeknél van jelen. Én ezt választottam végül, nekem ez a legkényelmesebb és egyben legbiztonságosabbnak vélt módszer a fizetésre.

Nagyon örültem, amikor láttam, hogy bizonyos termékekről vásárlói vélemények is olvashatóak az oldalon. Mindig megerősít a döntésem helyességét illetően, ha jókat olvashatok egy adott darabról. Ami másoknak beválik, az jó eséllyel nekem is be fog.

Gyorsan meg is rendeltem a pólót. Csináltam egy felhasználói fiókot, mert éreztem, hogy bizony többször fogok én még náluk vásárolni.
A fizetést követően nagyon vártam a kiszállítást. Legalább annyira izgultam, mintha csak magamnak rendeltem volna. A futárszolgálat jelezte előre, mikor fogják hozni a csomagom, ami nagyban megkönnyítette, hogy biztosan átvehessem anélkül, hogy naphosszat otthon kelljen szobroznom. Pontosan tartották magukat az előre ígértekhez. Nem hiába, egy lolmarkt.hu-hoz hasonló cég csak a legjobb partnerekre bízza a szállítást.

A rendelt póló minősége kiváló volt. Nagyon jó anyagból készült, a minta is tartós technikával, kifogástalan kivitelezéssel került a pólóra. Felpróbáltam a biztonság kedvéért. Azt kell mondjam, pompásan állt rajtam. Kicsit meg is irigyeltem, és titkon reméltem, nekem is rendel majd egyet valaki a születésnapomra.

Közelgett a nagy nap, amikor végre átadhattam a https://lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról rendelt pólót. Zsolti nagyon örült neki, széles mosollyal az arcán próbálta fel az új pólóját. Mondjuk, annak ellenére, hogy nagyon örült, nem kímélte: aznap este sikerült leöntenie a buli hevében. Nem bántam, ez az ő napja, és különben is: ki fogja bírni az a felső a folteltávolítást. Ha meg mégis ott maradna, plusz emlék a születésnapról!