A repülés és a változó világ

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás Újlengyel
székhelyszolgáltatás Újlengyel

Sokat gondolkodtam azon, hogy a repülőgépek és a levegőben történő utazás kiválóan bemutatja azt, hogy a világ miképpen változott meg az utóbbi évtizedekben. Lehet valaki most furcsán néz rám, de komolyan van abban valami, amit most mondok. Megpróbálom levezetni nektek, hátha Ti is megértitek, mire gondolok.

Menjünk vissza néhány évtizedet, mikor a repülés még egyáltalán nem volt olyan egyértelműen mindenki számára elérhető dolog, mint manapság.

Akkoriban a repülés fajlagosan egy jóval drágább dolognak számított, és tényleg csak azok engedhették meg maguknak, akik viszonylag jómódúak voltak.

Emlékezzetek csak vissza a régebbi filmekre, melyek a 2000-es évek előtt készültek. Mit lehetett ezekben látni, mikor olyan jelenetekre került sor, ahol a repülést mutatták? Az utasok között jellemzően mérnökök, üzletemberek, orvosok, ügyvédek, sztárok és ehhez hasonlók voltak. Egyszóval olyan foglalkozású emberek, akik jellemzően jól keresnek, és megengedhették maguknak az akkori drága repülőjegyeket.

Ez manapság már jócskán megváltozott. A mai járatokra már jóval kisebb összegből is lehetőség van feljutni. Ez egyrészt egy nagyon jó dolog, hiszen így többek számára kinyílt a világ, és lehetőségük van eljutni a távolabbi tájakra is. Ugyanakkor van ennek egy árnyoldala is: a repülőgépgyárak és a légitársaságok között egyre komolyabb a versengés.

És itt jön képbe az, amit a cikkem elején mondani szerettem volna: a világ megváltozott és felgyorsult. Hiszen a repülőgépgyártók között is kiéleződött a verseny, és emiatt gyorsabban kell reagálniuk a versenytársaik lépésére is. Ez nem jó, hiszen hibákhoz vezet. Ez tény. Pár éve az egyik nagy amerikai repülőgépgyár komoly hibát vétett az egyik új repülőgéptípus fejlesztésénél. Ilyesmi régen nem fordult volna elő.

Ez egyébként igaz a vállalkozásokra is. Manapság több vállalkozás születik és tűnik el adott idő alatt, mint régen. Emiatt tartom nagyon fontosnak azt, hogy körültekintőek legyünk mikor a cégalapítást és a székhely kiválasztását tervezzük. Ez talán egy nehéz feladathatnak tűnik, főleg olyanoknak, akik az első vállalkozásukat tervezik, de elég csak a neten tájékozódni ahhoz, hogy segítséget találjunk.

Én is pontosan így tettem, aminek köszönhetően találtam egy kiváló szolgáltatót, a Székhely Centrum csapatát. Itt a weboldaluk, ha szeretnéd beleásni magad az általuk nyújtott lehetőségekbe: szekhelycentrum.hu.

A szolgáltatásukat a legészszerűbben a következő módon tudnám felosztani: egyszerű székhelyszolgáltatás és IPA mentes székhelyszolgáltatás.

Mindkettőnek meg van a maga helye, és teljesen a vállalkozásunk jellegétől függ, hogy melyikhez is érdemes folyamodnunk. Ennek eldöntésében talán a könyvelőnk tudna leginkább segíteni, de a Székhely Centrum csapata is szívesen ellát minket tanácsokkal ebben a kérdésben.

Az iparűzési adómentes szolgáltatásukat a székhelyszolgáltatás Újlengyel csomag nyújtja. Újlengyel egy igazán előnyös település lehet sok vállalat számára, mert az ottani önkormányzat nem szed iparűzési adót. Ez mindig az adott önkormányzatoknak a hatásköre, így erről teljesen szabadon rendelkezhetnek. Ez nagyon komoly összeget jelenthet a vállalkozásoknak, így ezzel mindenképpen érdemes élni, ha a körülmények adottak hozzá.

Ha azon aggódnál, hogy mostantól Újlengyelben kell tölteni a napjaidat cégednek az irányításához, akkor ne tedd, hiszen ehhez nem kell ott tartózkodnod. A szekhelycentrum.hu szolgáltatásának a részét képezi, hogy minden székhellyel kapcsolatos ügyintézést elintéznek helyetted. Ez egy teljesen szabályos megoldás, és tökéletes összhangban zajlik a törvényekkel. Akkor sem történik semmi, ha hatósági ellenőrzés történne a székhelyen, és te nem vagy ott. A székhelyszolgáltató az ilyen helyzetekben tudja, hogy mi a megfelelő és törvényes magatartás.

A Székhely Centrum valóban a legjobb választást jelenti, ha székhelyszolgáltatás újlengyel szolgáltatásban gondolkodunk.

Ja igen, van valami, ami még fontos: a székhelyre beérkező levelek. Nem kell azon aggódnod, hogy személyesen kéne elutaznod a levelekért, ugyanis azokat a szolgáltató elpostázza a számunkra az általunk megadott címre. Erre minden hónapban kerül sor, így biztosan nem maradunk le semmilyen fontos levélről.

Igyekszem részletesen írni erről a fantasztikus szolgáltatóról, de azért azt is tanácsolnám, hogy látogassatok fel a weboldalukra, ahol magatok is meggyőződhettek arról, miért is ők jelentik a tökéletes választást.

A weblapjuk egyébként egészen kiváló, hiszen minden tudnivaló ott van rögtön a szemünk előtt.

Két csomagjuk van. Az egyik a már említett székhelyszolgáltatás újlengyel, a másik pedig a budapesti székhelyszolgáltatás.

A velük történő ügyintézés rendkívül kényelmes és egyszerű. Nemcsak a fővárosban, de több vidéki településen is található irodájuk, így Magyarország bármelyik területén is élj, biztosan lesz a közelben irodájuk. Csak néhány város, ahol megtalálhatod őket: Szeged, Miskolc, Győr, Veszprém. A weboldalukon megtalálod a teljes listát azokról a településekről, ahol elérhetőek.

A szerződéskötés akár úgy is megtörténhet, hogy nem kerül sor személyes találkozóra. Szóval a kapcsolattartásra tényleg sok lehetőség adott.

Fel is hívhatjuk őket telefonon, melyhez a telefonszámot a weboldalukon is megtalálhatjuk, illetve üzentet is küldhetünk nekik, melyet követően majd ők veszik fel velünk a kapcsolatot.

Van még egy oka annak, amiért érdemes a szekhelycentrum.hu oldalára látogatnod: az ott található kiváló cikkek miatt. Itt felbecsülhetetlen értékű tudást tudunk szerezni a cégalapításról, a székhelyekről és az egyéb ide kapcsolódó témákról. Érdemes mindent elolvasnod! Én is így tettem, és nem bántam meg az erre szánt időmet! Ritka, mikor az interneten ilyen pontos és szakszerű leírást találhat az ember, főleg a cégjogi témában.

Szeretnél vállalkozó lenni? Cégalapításban gondolkodsz? Akkor székhelyre neked is szükséged lesz! A legjobb, ha a SzékhelyCentum segítségét kéred!